Dutch Hospitality bv

Door onze brede benadering en kennisgebied, kunnen wij u adviseren in alle domeinen van safety, security en facility services.
Het inhuren van een externe adviseur is mogelijk op projectbasis, uren of abonnement, neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bouwkundig advies:

Voor onze opdrachtgevers kunnen wij een o.a. Quickscan van het vastgoed uitvoeren. Na een interview met de gebruiker(s) en een visuele inspectie van alle zichtbare onderdelen en installatie wordt een moment opname gemaakt van de gebreken aan en in het pand.  

Wij lopen tijdens de quickscan alle onderdelen na, zoals:

  • Gevel, kozijnen en buitendeuren
  • Dak en dakopbouw
  • Hoofddraagconstructie
  • Trappenhuizen en vluchtwegen
  • Afbouw (binnenwanden, plafons, hang en sluitwerk etc.)
  • Installaties (elektra, cv, luchtbehandeling, riolering, liften etc)
  • Buitenterrein

Na de Quickscan ontvangt de opdrachtgever een uitgebreide rapportage voorzien van foto’s en advies voor de acties die genomen dienen te worden en een indicatie van de urgentie hiervan. Desgewenst kunnen wij bemiddelen in kostenramingen of offerte traject. 

Ketenpartner:
Externe BHV Adviseur:

Uw BHV heeft niet de aandacht die u zou willen dat het heeft. Dit is een veel gehoorde constatering van ondernemers. Geen tijd, geen juiste medewerker, geen voldoende kennis.

Misschien is een gedeeltelijk uitbesteding dan iets voor u?

Wij leveren ondersteuning of helpen bij het opzetten van uw BHV-organisatie. We maken of controleren samen met uw Preventiemedewerker of BHV-afvaardiging bestaande plannen en materialen. Wij kunnen de verplichte oefeningen helpen plannen en uitvoeren.

Wacht niet tot het te laat is, regel uw BHV-organisatie nu, wat mogen wij voor u doen?

Externe  Middelbaar Veiligheidskundige (MVK):

Een MVK kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw mensen bijgeschoold worden op het gebied van bedrijfsveiligheid.
Heeft u echter slechts tijdelijk expertise nodig die u zelf niet in huis, dan is een experts op het gebied van safety inhuren een goede oplossing.
Wij hebben de mensen in dienst die ook bij uw bedrijf deze toegevoegde waarde kunnen leveren.

Wat is MVK?

MVK staat voor Middelbare Veiligheidskunde. Dit omhelst alle kennis die nodig is op het gebied van de veiligheid in en rond een bedrijf. Een veiligheidskundige kan situaties op het werk in de gaten houden en bijdragen aan het bewustzijn van werknemers als het op veiligheid aankomt. Per slot van rekening zit een ongeluk in een klein hoekje en wilt u er als werkgever voor zorgen dat de kans dat uw mensen iets overkomt zo klein mogelijk houden.  

Het inhuren van een MVK  voor uw project levert een zeer goede bijdrage aan de algehele veiligheid. Met de kennis en ervaring die onze mensen hebben wordt de veiligheid van uw personeel gewaarborgd. 

Onderstaand vindt u een overzicht van wat wij nog meer kunnen leveren. Mocht u een specifieke vraag of probleemstelling hebben, neemt u dan s.v.p. contact met ons op; Interim Management, Tabletop oefeningen, Crisissimulatie oefeningen, ARBO-trainingen, Security Scan e.d.

Meer informatie over MVK / Preventieadviseur, klik hier