Dutch Hospitality® | H.A.R.T 1 (Medewerkers)

Hospitality-Alert-Reaction-Training. Deze training is tot stand gekomen door de doelstelling gastvrijheid met een veilige omgeving te combineren, waarbij u uw gasten en bezoekers ontvangt vanuit onze hospitality gedachte. Wij geven u praktische tips en voorbeelden die u direct kunt toepassen in uw eigen organisatie/werk omgeving. Want hospitality is meer dan alleen welkom heten; het gaat om de totale veiligheidsbeleving binnen uw bedrijf.

Cursus informatie:

Opleidingsniveau: MBO 2 >
Duur opleiding: 4,5 uur
Vakgebied: Hospitality, Veiligheid
Erkenning: Certificaat van deelname

Meerwaarde.

Met deze H.A.R.T. 1 training kunt u direct de opgedane kennis in de praktijk toepassen; zo kunt u gasten ontvangen in een gastvrije en veilige omgeving. Daarnaast zult u alerter zijn op mogelijke afwijkingen en adequater reageren op onvoorziene situaties.  

Doelgroep.

Deze training is bedoeld voor iedereen die zich gaat bezighouden of zich reeds bezighoudt met het ontvangen van gasten of bezoekers in breedste zin. Denk hierbij o.a. aan receptionisten of frontoffice medewerkers.  

De Dutch Hospitality® aanpak.

Onze training kent een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische voorbeelden. Aan de hand van casuïstiek wordt de lesstof toegelicht en zo een realistisch beeld van de praktijk geschetst. Onze trainers hebben ruime praktijkervaring en zullen tips en tops met u delen. Hierdoor krijgt men een beter inzicht en is de stof direct toepasbaar in de praktijk.

Programma.

In het ochtend programma behandelen wij de volgende onderdelen: welkom heten, cirkel of hospitality, dreigingen en alertheid. Dan volgt een pauze (30 min). Gedurende het middagprogramma behandelen wij de volgende onderdelen: eigen reflectie en hospitality, hoe te handel bij dreigingen en een korte introductie H.A.R.T. 2. 

Maatwerkopleiding:
De opleiding wordt in samenwerking met u aangepast aan uw wensen en omstandigheden, neem voor een offerte of meer informatie contact met ons op. 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn