Dutch Hospitality® | H.A.R.T 2 (Specialisten)

Waar de H.A.R.T 1 training zich hoofdzakelijk richt op recepties en frontofficemedewerkers (Statisch) is de H.A.R.T 2 training meer gericht op beveiligers, dutymanagers en afdelingsmanagers (Dynamisch). In deze training helpen wij u uw basisvaardigheden aan te spreken, uit te breiden en te gebruiken in uw dagelijks werk.

Cursus informatie:

Opleidingsniveau: MBO 2 >
Duur opleiding: 8 uur
Vakgebied: Hospitality, Veiligheid
Erkenning: Certificaat van deelname

Meerwaarde.
In deze training krijgt u tips, tools en handreikingen om uw werkzaamheden als medewerker beveiliger, dutymanager of afdelingsmanager uit te breiden met Hospitality en veiligheidstoepassingen.

Vanuit een Hospitality basis waarin het aanspreken van gasten, medewerkers en bezoekers centraal staat, zullen we diverse veiligheidsmethodieken in basis behandelen. Hierdoor krijgt u direct bruikbare en toepasbare informatie die u morgen al kunt toepassen.

Alertheid en voorbereid zijn op dreigingen hoeft de gastvriendelijkheid niet in de weg te staan. Integendeel, u kunt gastvriendelijk zijn en toch dreigingen herkennen en actie ondernemen.

Na de training zal u alerter zijn om afwijkingen zonder dat dit afbreuk doet aan uw omgang met de gast of bezoeker, en zo bij eventuele afwijkingen direct te kunnen handelen zodat de algehele veiligheid van het bedrijf zal vergroten.

U zal zelfbewuster zijn van uw rol en zo zelfverzekerder handelen bij afwijkingen en calamiteiten. De gasten of bezoekers zullen uw professionaliteit herkennen en onder de indruk zijn van uw handelen en vooral de ontvangst als zeer prettig beleven.


De Dutch Hospitality® aanpak.

Onze training kent een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische voorbeelden. Aan de hand van casuïstiek wordt de lesstof toegelicht en zo een realistisch beeld van de praktijk geschetst. Onze trainers hebben ruime praktijkervaring en zullen tips en tops met u delen. Hierdoor krijgt men een beter inzicht en is de stof direct toepasbaar in de praktijk.

Programma.

Wat komt er aan de orde in de training:

Circle of Hospitality,
Eigen reflectie
Hospitality en veiligheidsbewustzijn
Dreigingen en alertheid,
Kennismaking toepassen nieuwe methodieken, o.a. profiling, asset protection en CPTED
Voorbereid zijn op dreigingen en hoe te handelen (rollenspel),
Tot ziens!!

Maatwerkopleiding:
De opleiding wordt in samenwerking met u aangepast aan uw wensen en omstandigheden, neem voor een offerte of meer informatie contact met ons op. 

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn