Dutch Hospitality® | Wie zijn wij

Dutch Hospitality® is hét veiligheidsbedrijf.  Wij zijn ontstaan vanuit een ander kijk op het gebied van veiligheid voor mens en omgeving;
hierbij nemen wij Hospitality als uitgangspunt.

Volgens ons bestaat hospitality uit:

  • Het creëren van een veilige en betrokken werkomgeving voor klanten, gasten en medewerkers.
  • Bewustwording en betrokkenheid bevorderen bij bestaande risico’s
  • Nastreven van hoogst haalbare klantbeleving 
  • Professioneel borgen van gastvrijheid en kwaliteit
  • Oprechte aandacht


Wat mogen wij voor u doen?

Door hospitality op de juiste wijze in te zetten kan grote waarde worden toegevoegd aan een organisatie. Wij brengen hospitality in kaart, begeleiden en optimaliseren bedrijfsprocessen (Consultancy). Met de praktische opleidingen en trainingen (Academy) realiseren wij een directe verhoging/verbetering van de klantbeleving binnen elke organisatie en leiden wij medewerkers op tot echte professionals.
Dutch Hospitality®
heeft veel ervaring in het leveren van gediplomeerd personeel voor het beveiligen van organisaties, gebouwen en evenementen in zowel de publieke- als de private sector (Security). Ook voor overig personeel kunt u bij ons terecht (Services). Wij beschikken over een uitgebreid en groeiend bestand van gekwalificeerd en servicegerichte medewerkers met diverse specialisaties. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht bij divisie overschrijdende vraagstukken (Solution by Design®).

Kijk verder op onze website met welke producten en diensten wij een veilige en aangename werk-, recreatie- en verblijfsomgeving realiseren waar iedereen zich welkom voelt.