Workshop “RI&E in a Day” (maak uw eigen RI&E)

Uw medewerkers hebben recht op een veilige en gezonde werkplek. Bovendien staat een prettige werkplek garant voor hoge(re) arbeidsproductiviteit. Als u voldoet aan de eisen die u volgens Arbowet als werkgever moet nemen voorkomt u ziekteverzuim en verloop.

Workshop informatie
:
 

Meerwaarde.
U brengt de risico’s van uw bedrijf in kaart door het opstellen van een verplichte Risico-inventarisatie en evaluatie (art 5 Arbowet) met bijbehorend Plan van Aanpak.  

De RI&E is een inventarisatie van de mogelijke risico’s in uw bedrijf en een Plan van Aanpak geeft de mogelijke oplossingen en de tijd die hiervoor nodig is.

RI&E in a Day geeft u als ondernemer de mogelijkheid om in een workshop van één dag zelf (mét ondersteuning van gediplomeerd adviseur) een RI&E te maken met bijbehorend Plan van Aanpak.  

Direct bruikbaar, zelf gemaakt en volgens actueel en erkend RI&E-instrument.

Doelgroep.

Deze workshop is bedoeld voor eigenaars, preventieadviseurs e.d. van bedrijven tot 25 medewerkers die geen of geen up to date RI&E hebben.

De DHA aanpak.
Onze workshop kent een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische voorbeelden. Aan de hand van voorbeelden en interactie tussen de deelnemers, maakt u niet alleen uw RI&E maar óók begrijpt u wat u heeft gemaakt, en waarom! U wordt tijdens de workshop begeleid door een veiligheidskundige met ruime praktijkervaring. Door middel van tips en tops krijgt u nog beter inzicht en is uw RI&E gegarandeerd direct toepasbaar.

Programma.

In de ochtend:

In de middag:

Arbo-wetgeving

Invullen RI&E instrument

Risico bepaling

Evalueren risico's

RI&E instrument

Maken Plan van Aanpak

Einddoel.
Naar huis met direct bruikbare RI&E en PvA. Inzicht in het Arbobeleid in uw bedrijf.

Studiebelasting:
Voor deze workshop geldt een belasting van ½ dag voorbereiding op eigen locatie en workshop op locatie in Amersfoort 1 dag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Cursus materiaal:

Al het benodigde materiaal en RI&E-instrument wordt op locatie ter beschikking gesteld. Na inschrijving ontvangt u een checklist voor de voorbereiding.

Prijs:

De investering voor deze workshop bedraagt € 560,- exl. btw per persoon inclusief lunch. (Max. 10 deelnemers)


 

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn